top of page

Vind kapløbet
nu hvor Danmark er kommet
op til overfladen igen! 

Casparij logo_Logo negativ UK.png

Efter lang tid med omskiftelige tider, hjemmearbejde og usikkerhed, har vi igen fået lov til at komme op til overfladen igen, og en ny hverdag venter.

Ved du, hvordan I kommer hurtigst muligt i gang, og hvordan du leder og guider dine medarbejdere til effektivt at komme tilbage til en ny hverdag?

Dem der gør, de får et forspring og kommer hurtigst i mål.  

 

Jeg hjælper gerne dig og dine medarbejdere så I hurtigt, effektivt og med enkle værktøjer, skaber unikke resultater nu og i fremtiden.

Michael Casparij_siddende_L.jpg

Velkommen til,

mit navn er
Michael Casparij

Jeg brænder for at guide ledere og virksomheder til øget trivsel og bæredygtig vækst.

I mit arbejde med ledere og teams sætter jeg fokus på, at mennesker og kultur er de vigtigste forudsætninger for at skabe vindende organisationer. Organisationer hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, unikke kompetencer, talenter og de relationer, internt såvel som eksternt, de indgår i. Koblet med en høj grad af kommerciel forståelse har jeg hjulpet virksomheder til øget trivsel, høj energi og unikke resultater som både medarbejdere og kunder mærker.

EN BID AF LØSNINGEN: SÆT FOKUS PÅ DINE MEDARBEJDERES TALENTER

En af forudsætningerne for at lykkes med den opgave rigtig mange virksomheder står overfor nu, er at sikre en fælles retning og en stærk kultur, hvor alle medarbejdere levere optimalt - og i fællesskab.

 

Du kan få dine medarbejdere til at være op til 30% mere effektive, hvis du leder og guider dem ud fra deres talenter - det der giver dem energi i deres arbejde. Så spørgsmålet er, om du ved, hvad der motiverer den enkelte og hvilke talenter du har på de afdelinger og teams du forventer en særlig indsats af netop nu?

 

Jeg arbejder med Play Your Talent til at få netop den indsigt, og bruger det aktivt i ledersparring, kulturarbejde og motivation af den enkelte. Med en app-baseret analyse, får vi lynhurtigt indsigt i de talenter du har i din organisationen og kan med det samme få en indsigt der gør os i stand til at sammensætte effektive teams, coache og udvikle den enkelte til at skabe unikke resultater. 

Med den tilgang står du godt rustet til at øge performance, motivation og energi i din organisation, og det er der behov for, hvis du og din virksomhed skal vinde kapløbet når Danmark kommer til overfladen igen.

 

Book en samtale, og lad mig præsentere dig for en enkel proces, der vil udvikle dit lederskab OG give dig nye værktøjer, så du kan få det bedste frem i dine medarbejdere i en udfordrende tid.

3 trin der bringer dig styrket ind i "den nye hverdag"

01

Book en inspirationssamtale

Book en inspirationssamtale hvor vi, med afsæt i din situation, gennemgår hvordan coaching og Play Your Talent kan bringe dig og dit team først op ad vandet og styrket ind i "den nye hverdag"

02

Play Your Talent analyse & individuel feedback, online

Du modtager en guide til at lave din Play Your Talent analyse og når det passer dig får du 1 times gennemgang af din talentprofil og feedback.​

03

Coaching, sparring og forløb der guider jer i mål

Når vi kender jeres situation, fundament og talentsammensætning udarbejder vi et skræddersyet forløb, der guider jer til at opnå bæredygtig trivsel og vækst.

ØGET TRIVSEL & PRODUKTIVITET I DIN AFDELING

Personlig coaching og Play Your Talent er din genvej til 

PYT_-_MC_profil_på_iphone.png
Med en Play Your Talent analyse får du et unikt afsæt til at udvikle dit personlige lederskab og få dine medarbejdere til at blomstre i en svær tid. 
 
Play Your Talent er et ledelses- og udviklingsværktøj, der sætter ledere og medarbejderes talenter i spil, og derved øger produktiviteten og motivationen med op til 30%. 
Pyt-negativ.png
bottom of page