top of page

SKAB UNIKKE KUNDEOPLEVELSER

- MED AFSÆT I EN BEVIDST VIRKSOMHEDSKULTUR

Konkurrencen på de fleste markeder er mere intens end nogensinde. Mange ydelser og produkter er blevet en kommoditet, og hvis ikke vi gør os umage, løber konkurrenten måske med ordren i morgen. Der er behov for at hele organisationen er med på rejsen når det gælder levering af de unikke kundeoplevelser.
 

Mange virksomheder har set lyset i, at det er relationen og oplevelsen der skal holde dem i førersædet og bruger mange ressourcer på at ”designe” den perfekte kunderejse og kundeoplevelse for at tiltrække og fastholde kunderne.
Nogle lykkes og andre gør ikke!


Bliv klogere på hvad der skal til, og få konkrete råd til hvordan man får hele organisationen med på ”rejsen” mod en autentisk og værdiskabende kundeoplevelse. At sikre de gode kundeoplevelser er ikke længere "kun" en marketingopgave. Det er et kulturprojekt.
 

Foredraget er planlagt med plads til deltagernes input og inddragelse til at behandle konkrete spørgsmål og problemstillinger.


Udbytte
Efter foredraget/workshoppen står I tilbage med svarene på:

  • Forudsætningerne for succesfuld implementering af kundestrategier & brandkultur.

  • 3 step der forbereder og udvikler organisationen mod bedre kundeorientering.

  • Hvorfor organisation- og brandkultur samlet set er en af de vigtigste forudsætninger for fremtidens vækst.

    

Undervisningsform:
Foredrag varer 1-2 timer og tager altid afsæt i et interview, hvor vi afdækker jeres forventninger og konkrete interesse i emnet, så vi foredraget kan drage paralleller til netop jeres hverdag.


Temaet kan også tages op som halv- eller heldagsworkshop, hvor du og dine kollegaer får arbejdet i dybden med emnet og står tilbage med konkrete handlingspunkter der giver jer det bedste afsæt for øget trivsel og bedre resultater i organisationen.

 

Læs mere om mine tanker om emnet i mit blogindlæg "at skabe unikke kundeoplevelser er et kulturprojekt"
 

Ring på 26256999 eller udfyld denne formular og bliv kontaktet vedr. foredraget/workshoppen "Skab unikke kundeoplevelser"
arrow&v

1000 tak for din henvendelse.
Vi glæder os til at kontakte dig.

bottom of page