top of page

Spændende samarbejde med Copenhagen Leadership

Nogle gange møder man mennesker, hvor man hurtigt finder ud af, at det meningsfulde "sweetspot" ligger det helt samme sted. Så heldig har jeg været i mødet med Tom Hansen, der er grundlægger af Copenhagen Leadership (co-lead.dk).Det er blevet til utrolig gode snakke om, hvordan man som virksomhed og leder får succes - og lykkes - i en verden, hvor udviklingen går hurtigere og hurtigere og krav til individer og organisationer stiger i samme hast.


Vores første fælles projekt, for at hjælpe leder med den udfordring, er etableringen af en serie mini Masterclasses. Her deler vi alt, hvad vi ved, om personlig kommunikation, ledelse, procesdesign og facilitering. Eller rettere sagt: Så meget vi nu kan nå på 12 morgener.


Ambitionen er gøre det konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart. Det er en stor ambition, men vi er overbeviste om, at med de fantastiske deltager der er håndplukket til første forløb, så lykkes det.


Konceptet hedder Meet-Up, hvor en nøje udvalgt skare tilegner sig de greb, metoder og processer, vi selv har udviklet, og som gang på gang får ledere og kolleger til at samarbejde, kommunikere, innovere og eksekvere på måder, der overrasker de fleste, inklusive dem selv.


Bouillonterningen

Hver Meet-Up er bouillonterningen af de Masterclasses, som vi leverer i større programmer til organisationer, der ønsker at udvikle et personligt lederskab, et entreprenant lederskab og et faciliterende lederskab.

Vi har kogt det bedste fra disse programmer ned til Meet-Up konceptet, som er 12 x to timers morgen-læringsforløb. Forløbene er designet og opbygget således, at deltagerne tilegner sig metoderne på en måde, så de skaber størst værdi for hver persons efterfølgende brug i praksis.


Hvert Meet-up består af tre byggeklodser, som er aktionsbaseret læring, og som vi i processen væver ind og ud mellem hinanden for at skabe et par timer med høj energi, og for at der som en ekstra værdi etableres forbindelser mellem deltagerne.


Her er byggeklodserne

1. Intro til redskab

2. Redskab bringes i spil på egen aktuel case, og man tilegner sig det gennem faciliteringen og sparringen med de andre deltagere

3. Integration i hverdagen.


Byggeklodserne udfoldes således:


MEET-UP TEMAER OG VÆRDISKABELSE


29/5 - Formålsdrevne mennesker, projekter og organisationer.

19/6 - Personligt gennemslagskraft, den overbevisende præsentation og leverancen på scenen.

21/8 - Forhandlingsteknik

4/9 - Co-creation og partnerskaber

23/10 - Mindfulness og meditation som forandringsagent

13/11 - Arbejd eksperimenterende med hypoteser

8/1 - Strategi og mål

29/1 - Think big, start small, scale fast

26/2 - Den coachende tilgang

18/3 - Den faciliterende leder

8/4 - Agile organisationer

29/4 - Det entreprenante lederskab og mindset


Er du nysgerrig for at høre mere om vores arbejde med ledelse eller Meet-Up konceptet, så skriv endelig til mig på michael@casparij.com


83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page