top of page

Play Your Talent Strategisk Partner

Opdateret: 15. nov. 2022
Jeg er rigtig glad for og stolt over at være blevet strategisk partner med Play Your Talent. Et nyt unikt værktøj der sætter lederes og medarbejderes talenter i spil og er med til at øge performance, motivation og energi i organisationen.


Bag løsningen står bl.a. Iris Isabella Engelund, der disrupter talentbegrebet ved at sætte fokus på, at det ikke kun er dem, der udviser store synlige præstationer, der har talenter, men at alle har talenter. Har man fokus på alles talenter, vil man opleve et markant løft i effektivitet, samarbejde, opgaveløsning og kommunikationen.


At kende sine talenter er et stærkt værktøj til at styrke tolerancen for vores forskelligheder, skabe motivation, arbejdsglæde og øge effektiviteten i forbindelse med opgaveløsning. Derudover et det et nyttigt værktøj til at finde ud af, hvordan det enkelte menneske kan blive ved med at fastholde sit drive”

Med Play Your Talent kan du sætte lederes og medarbejderes talenter i spil og øge produktiviteten med op til 30%. Play Your Talent er enkelt, operationelt og nemt at bruge i hverdagen.Kort om Play Your Talent

  • Play Your Talent er en digital løsning baseret på den nyesteforskning og gamification

  • Play Your Talent visualiserer nemt hvor medarbejdere hhv. motiveres og taber energi, samt hvilke opgaver der matcher dem bedst

  • Play Your Talent viser hvordan teams og individer skal ledes til bedre performance

  • Play Your Talent sørger for dokumenteret eksekvering via gamification, og får forandringsprocesser til at lykkes


Udbytte i ledelses- og personaleudvikling

  • Øger motivation, engagement, arbejdsglæde og produktivitet

  • Måler høj/lav energi i teams og mindsker stress

  • Skaber synlig og dokumenteret strategi- og medarbejderudvikling


Ønsker du at høre mere om, hvordan Play Your Talent kan være med til at udvikle og optimere din organisation så ring på 26256999 eller send en mail til michael@casparij.com for yderligere information og et uforpligtende inspirationsmøde.

62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page