top of page

CERTIFICERING I MAKE MY STRATEGY™


MAKEMYSTRATEGY ER EN UNIK DIGITAL PLATFORM, DER GØR DET ENKELT OG LET FOR ALLE TYPER AF VIRKSOMHEDER AT UDARBEJDE STRATEGIPLANER, SOM GØR DEM I STAND TIL AT OPNÅ SUCCES.


Analyser viser at 76% fejler når der skal implementeres strategier - primært fordi organisationen ikke er klar og har forstået meningen med forandringen.

Som ekstern sparringspartner, hjælper jeg dig med at udarbejde og komme i mål med dine strategier, og altid med sikkerhed for, at der er en klar rød tråd til dine langsigtede mål og drømme.

I arbejdet med strategi, bruger vi MakeMyStrategy™ platformen. En digital løsning der bygger på principperne fra bogen "Strategi i vindervirksomheder" skrevet af forfatterne Jørgen Lægaard og Mikael Vest. En bog der anvendes i undervisningssammenhænge blandt andet på universiteterne og bygger på erfaringer fra omkring 600 strategiprocesser.

MakeMyStrategy™ gør det LET og ENKELT for alle virksomheder, store som små, at arbejde med strategi – lige fra at udarbejde en overskuelig og professionel strategiplan med en konkret handlingsplan til at samle virksomhedens forskellige strategimaterialer til en koordineret fælles handlingsplan.​

Som certificeret konsulent i MakeMyStrategy™, guider jeg jer igennem hele processen, og udfordrer jer på indhold, så jeres strategi bliver skarp og får jer i mål med jeres forretningsmæssige mål og drømme.


Læs mere om MakeMyStrategy™Jeg brænder for at guide ledere og virksomheder til vækst.

Book et uforpligtende møde og lad os tage en dialog om hvordan jeg kan hjælpe jer i mål.

Skriv til michael@casparij.com eller ring på 26 25 69 99.


53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page