top of page

PODCAST

MOD TIL INDSIGT & UDVIKLING

Mod til indsigt & udvikling er en podcast der stiller skarpt på, at hele autentiske mennesker skaber hele virksomheder, og at sundhed, trivsel og styrke i livet først og fremmest bygges og udleves indefra.

Podcastcover.jpg

Podcasten udgiver jeg i samarbejde med Vinnie Davida Søndergaard, som også har stor erfaring fra erhvervslivet og sportens verden.

 

Vi ønsker at dele ud af de værktøjer og mindset, som vi mener er afgørende for, at skabe balance imellem performance, vækst og trivsel, og den fysiske og mentale balance i livet og arbejdslivet. 

 

Det kan nemlig godt lade sig gøre at performe som erhvervsleder, topatlet eller helt almindelig menneske, uden at miste sit team eller sig selv på vejen.

 

Vi tager fat på aktuelle emner indenfor denne ramme, og vi vil løbende præsentere spændende gæster bag mikrofonen.

 

Tak fordi du lytter med
 

Følg "Mod til indsigt & udvikling"
i din favorit podcast applikation

Itunes pocast logo.jpeg
Podimo logo.png
spreaker_300x300.png
Podcast addict.png
spotify_300x300.png
Downcast logo.png
Podcast_VinnieDavida_2.jpg

Vinnie Davida Søndergaard er tidligere landsholds- og professionel bokser, og har I løbet af sin karriere på 13 år, bokset 85 kampe og er blandt andet blevet 3 x Europamester.

Siden 2008 har Vinnie arbejdet med at optimere mennesker fysisk og mentalt ud fra et helhedsorienteret perspektiv, da det er dér styrken og nøglen til forandring og vækst ligger. Det sker gennem coaching og optimering af trivsel, motivation og performance i virksomheder, teams og i 1:1 sessioner.


Parallelt hermed arbejder Vinnie med fysisk træning, kranio sakral terapi og fysiurgisk massage i sin klinik.


Vinnie videregiver sine værktøjer og sit mindset fra sportens verden. Hun har gennem mange år, talt om vigtigheden af:


*At se kroppen som vores stærkeste ressource og forstå vigtigheden af, at investere i den, og arbejde méd den i stedet for at kæmpe i mod."

*At anerkende og balancere den maskuline og feminine kraft. Den feminine kraft er noget vi alle besidder, den er ikke kun for kvinder. Heri ligger et stort og for mange uforløst potentiale, i forhold til at forstå og styrke sig selv som menneske både i livet og arbejdslivet. Den feminine kraft skaber fundamentet for at den maskuline kraft kan udleves."

Læs mere om Vinnie Davida Søndergaard på www.vinnie-davida-sondergaard.dk

bottom of page