top of page
PYT filmbaggrund.png

NY INNOVATIV PLATFORM DER ØGER PERFORMANCE, MOTIVATION & ENERGI
I DIN ORGANISATION


CASPARIJ ER STRATEGISK PARTNER MED PLAY YOUR TALENT.

Play Your Talent er et ledelses- og udviklingsværktøj, der sætter ledere og medarbejderes talenter i spil, og derved øger produktiviteten og motivationen med op til 30%. 

Softwaren er udtænkt til at arbejde digitalt, motiverende og operationelt med talentudvikling og forandringsprocesser.

Man kobler sig på Play Your Talent via appen med en personlig kode eller virksomhedskode. Herefter er man klar til at starte en talentquiz. Når quizzen er slut efter 10-12 minutter, vil man få fremvist resultatet på sin telefon og kunne læse om de enkelte talenter og udfordringer samt den læring, der udspringer sig hos den enkelte person. 

 

Sidder man på virksomhedens arbejdsplads eller befinder sig til en konference, kan softwaren vise en samlet live-statistik over hele virksomhedens og teams talentresultater efter at talentquizzen er afsluttet. Her kan man præsentere talentsammensætning for et enkelt team eller en enkel afdeling i virksomheden (salg, it, marketing osv.),

Play-Your-Talent-Iris-Engelund_w.jpg

Play Your Talent er udviklet af Iris Isabella Engelund der gennem en længere periode har forsket intensivt i talentudvikling og på den baggrund har udviklet den digitale platform Play Your Talent.

Play Your Talent er nytænkende, da det tager afsæt i gamification og den nyeste forskning, og gør det muligt at arbejde med strategier, talentudvikling, mål og resultater på en simpel, operationel og motiverende måde. 


Det innovative ved systemet er, at der quizzes i stedet for at teste, og systemet fremstår som et motiverende spil, frem for en reel personlighedstest. Systemet ændrer derved på opfattelsen af det eksisterende arbejde med udvikling og mål, da det inviterer brugerne ind i et underholdende og interaktivt fælles univers på arbejdspladsen, mens forandringen løbende trænes og implementeres i arbejdsgange og arbejdskultur.

Resultatet ved brug af systemet er, at menneskers rummelighed og forståelse får et markant løft, samtidig med at stress og rastløshed reduceres gevaldigt, da det i bund og grund er drænende og ødelæggende for mennesker, ikke at udnytte deres talenter. 
Systemet er skabt med det formål at at booste faktorer som arbejdsglæde, motivation og effektivitet, samt at udvikle talenter, mindske stress og skabe rammen for optimal rekruttering.


Det er nemt og hurtigt at komme igang med talentudvikling på denne måde og giver en værdifuld indsigt i kulturen, og hvordan man kan optimere samarbejdet. 

Læs mere om Play Your Talent på www.playyourtalent.com

Vi er certificerede i brugen af Play Your Talent og bruger aktivt platformen i workshops, forløb og foredrag.

Michael Casparij_siddende_L.jpg
Jeg brænder for at guide ledere og virksomheder til trivsel og vækst. Book et uforpligtende møde og lad os tage en dialog om hvordan jeg kan hjælpe jer i mål.
bottom of page