VI BRÆNDER FOR AT HJÆLPE LEDERE OG VIRKSOMHEDER TIL AT LYKKES

- OG SKABE BÆREDYGTIG VÆKST MED ET
BALANCERET FOKUS PÅ TRIVSEL OG PROFIT

Michael Casparij_water_L.jpg
Vi udvikler mennesker og skaber bevidsthed om kultur

I vores arbejde med ledere og organisationer sætter vi fokus på, at mennesker og kultur er de vigtigste forudsætninger for at skabe vindende organisationer. Organisationer hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, unikke kompetencer, talenter og de relationer, internt såvel som eksternt, de indgår i. Koblet med en høj grad af kommerciel forståelse har vi hjulpet virksomheder til øget trivsel, høj energi og unikke resultater som både medarbejdere og kunder mærker.

Vi brænder for at skabe bæredygtig vækst

Vores oplevelse er, at mange virksomheder er "faret" vil i prioriteterne og jagter vækst og profit uden at tage højde for at det i høj grad er medarbejdernes trivsel der definerer om de lykkes eller ej. 

Vi opnår unikke resultater ved at sætte fokus på kultur og medarbejder-trivsel før profit. Engagerede og inspirerede medarbejder performer langt bedre uengagerede medarbejdere og de er forudsætningen for at kunne levere de unikke kundeoplevelser der skaber loyalitet til sidst en profit til virksomheden der giver mulighed for vækst og udvikling.

 

Simpelt og effektfuldt.

 

Foredrag, workshops & coaching

Du kan booke os til foredrag, workshops og coachingforløb til ledere, medarbejdere og afdelinger i din virksomhed. Foredrag er oplagte til at give inspiration og starte processer op, og da vi altid tager afsæt i jeres konkrete behov, står I på få timer tilbage med nye indsigter, viden og motivation til at tage næste skridt i jeres udvikling.

Vores workshops graver noget dybere og her arbejder vi med afsæt i jeres situation, ambitioner og talenter. Vi udvikler, udfordrer og inspirerer jer til at opnå resultater med det samme. Læs mere om vores foredrag og workshops.

 

 

Vi er stolte og taknemmelige

For os er ingen kunde for stor eller lille. Vi er stolte og taknemmelige for at arbejde sammen med ambitiøse og nysgerrige virksomheder, hvor vi sammen kan skabe unikke resultater for den enkelte leder, afdeling eller den samlede organisation.

 

Det har gennem tiden give os unikke relationer og vi er stolte over de resultater vi har opnået med bl.a. Danbolig, Marienlyst Badehotel, Oracle, Region Hovedstaden, ADVODAN, Verisure Servicepartner, RTT, Running26 & VIDA A/S.

© 2020 CASPARIJ

  • LinkedIn - Grey Circle