top of page
PYT filmbaggrund.png

M3 - DEN TALENTFULDE SAMTALE

En ny og unik måde for leder og medarbejder at afholde samtaler på, idet processen understøtter den individuelle samtale med værktøjer til at skabe motivation, mening og mål.

M3 konceptet gør op med de mange MUS-samtaler, der afholdes som noget der bare skal overstås, og derved bliver en pseudoopgave, der ingen værdi skaber og som dræner energi og engagement. 

Den blinde vinkel i ovenstående problemstilling er manglende struktur og/eller færdigheder til at facilitere de samtaler mellem leder og medarbejder, der kobler den personlige drivkraft med lyst til at bidrage til virksomhedens formål.

M3 konceptet skaber med afsæt i Play Your Talent og Play Your Goals en rød tråd imellem Mening, Motivation og Mål, så alle roller og funktioner får sat deres talenter i spil, og bruger energien på opgaveløsning og på at spille hinanden gode.   

M3 er designet til at understøtte jeres eksisterende arbejdsgange. Det I gør i forvejen skal ikke erstattes af noget nyt, men måden i udfører det på, vil være relationsstærk og relevant uanset ledererfaring. 

Vi tænker, handler og motiveres alle forskelligt. Med ”M3-konceptet” får du både færdigheder og konkrete værktøjer til at lede forskelligheder, sætte fokus på kommunikation og gøre det, til et vigtigt bindeled der gør, at samtaler leder og medarbejder imellem fremover skaber værdi og engagement.  M3 konceptet består af:

Motivation:
Vi afdækker talentprofiler på medarbejderne. Du får en rating af, i hvor høj grad talenterne er sat i spil hos medarbejderen samt et motivationskort til at give indsigt i og skabe dialog om, hvordan de enkelte talenter hos medarbejderen motiveres.

Mening:
Det personlige og corporate purpose. I får en progress guide, som giver leder og medarbejder pejlemærker til samtalen. Derudover får I en række "samtalekort" til at sikre, at samtalen skaber mening for medarbejderen.

Mål:
Personlige og professionelle mål defineres. Målene er drevet af adfærd, som trænes igennem Play Your Goals og følges op af den digitale løsning.
Michael Casparij_siddende_L.jpg
Ønsker du at skabe bedre og mere meningsfulde samtaler med dine medarbejdere? 

Kontakt mig og høre mere om hvordan du med M3-konceptet kan:
 
  • Træne lederne til at lede forskelligheder, samt skabe engagement og fremdrift hos den enkelte medarbejder
  • Sætte en ny ramme for at skabe meningsfulde og motiverende samtaler
  • Sørge for at alle roller og funktioner får sat deres talenter i spil
  • Give redskaber til at spille hinanden gode og bruge energien rigtigt
M3-konceptet bygger på den viden og indsigt du og dine medarbejder kan få fra en Play Your Talent personprofil.
Play Your Talent er en  om den unikke digitale platform, der giver indsigt og viden som gør dig og dine medarbejdere i stand til at sætte jeres talenter i spil, og derved kan øge produktivitet og motivation markant. 

Læs mere om Play Your Talent
PYT-Michael-profil-Iphone-12.png
bottom of page