top of page

VIRKSOMHEDSKULTUREN 
ER FUNDAMENTET FOR
FREMTIDENS VÆKST

- KULTUR ER NOGET VI SKAL "LEVE" HVER DAG 

Kulturbegrebet er for mange virksomheder og ledere en "fluffy" størrelse, for hvordan måler vi værdien af arbejdet med det? Svaret er enkelt, for i virksomheder med en sund og bevidst kultur, er trivsel, engagement og motivation høj og det skabe øget produktivitet og gode kunderelationer, som er fundamentet for vækst. 

Vores foredrag giver dig en brugbar og tankevækkende oplevelse, der vil give dig de allerbedste værktøjer til aktivt at arbejde med kultur og gøre det til en bæredygtig vækstfaktor. Analyser viser at inspirerede medarbejdere er op til 125% mere produktive end tilfredse medarbejdere, og i den ligning har kulturen og hverdagen en væsentlig indflydelse.


Gennem de seneste 7 år har vi arbejdet med kultur som vækstfundament i mange virksomheder og resultaterne er de samme. Når vi sætter fokus på hvad der skaber den gode trivsel, bliver bevidste om, hvad der definerer vores kultur og alle bliver skarpe på vores "purpose" så flytter resultaterne sig markant. 

Foredraget tager afsæt i disse erfaringer og giver dig og din organisation konkrete værktøjer til at skabe resultater med det samme. Oplægget er planlagt med plads til deltagernes input og inddragelse til at behandle konkrete spørgsmål og problemstillinger.


Udbytte
Efter foredraget/workshoppen står I tilbage med svarene på bl.a.:

  • Hvorfor er det så vigtigt med fokus på virksomhedskulturen, og hvordan er den direkte understøttende for fremtidens vækst?

  • Hvordan sætter I fokus på kulturbegrebet og gør det til et aktiv i arbejder med i hverdagen?

  • Hvilke værktøjer og processer skaber værdi i hverdagen og sikrer at I holder fast i de gode vaner og den gode kultur?

    

Undervisningsform:
Foredrag varer 1-2 timer og tager altid afsæt i et interview, hvor vi afdækker jeres forventninger og konkrete interesse i emnet, så vi foredraget kan drage paralleller til netop jeres hverdag.


Temaet kan også tages op som halv- eller heldagsworkshop, hvor du og dine kollegaer får arbejdet i dybden med emnet og står tilbage med konkrete handlingspunkter der giver jer det bedste afsæt for øget trivsel og bedre resultater i organisationen.

 


 

Ring på 26256999 eller udfyld denne formular og bliv kontaktet vedr. "Kultur - fundamentet for fremtidens vækst"
arrow&v

1000 tak for din henvendelse.
Vi glæder os til at kontakte dig.

bottom of page