top of page

OPTIMÉR JERES KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE

- FÅ INDSIGT I JERES TALENTER OG ØG 

Kommunikation og samarbejde er hele grundlaget for en sund virksomhed – og for en virksomhed i vækst. Halter det med kommunikationen, ja så halter samarbejdet, og så er grundlaget for vedvarende succes spinkelt. Og lige så vigtigt: Optimal kommunikation skaber glade medarbejdere.

Vores foredrag giver dig en brugbar og tankevækkende oplevelse, der vil give dig de allerbedste værktøjer når kommunikationen skal styrkes, og nogle af de hyppigste samarbejdsvanskeligheder skal løses:


    • Hvordan kan det være, at noget dræner mig, og andet fylder mig med energi?
    • Hvorfor er det, at jeg har så let ved at tale med Søren, men svært ved at tale med Marianne?
    • Hvorfor er det, at Peter aldrig får fulgt op på sine sager?
    • Og hvorfor er Hans blot interesseret i at nå resultaterne, mens Eva mener, det er vigtigt, at vi alle sammen har det godt?


Ovenstående situationer kan de fleste af os genkende, men ikke ret mange af os har svarene, og det kan skabe frustrationer, konflikter og mistrivsel i virksomheden.


Heldigvis er der hjælp at hente i dette foredrag. Det handler om at blive bevidst om sin egen og andres adfærdsprofil, talenter og drivkræfter. Når vi forstå os selv og hinanden – og vi får et fælles sprog med en mere målrettet kommunikation – så har vi pludselig konkrete værktøjer og løsningsmodeller, som skaber glæde, forståelse og bringer energien tilbage i virksomheden. Kort sagt: Det gode samarbejde blomstrer!
 

Foredraget er planlagt med plads til deltagernes input og inddragelse til at behandle konkrete spørgsmål og problemstillinger.


Udbytte
Efter foredraget/workshoppen står I tilbage med svarene på:

  • Hvordan skaber vi et fælles sprog for kommunikation og udvikling, baseret på indsigt i forskellige adfærdstyper.

  • Indsigt i hvordan vi med adfærdsbestemt kommunikation kan øge effektivitet og arbejdsglæde - og bedre kunderelationer.

  • Hvordan du sammensætter "dynamiske" teams baseret, der er optimalt sammensat til det pågældende projekt.

    

Undervisningsform:
Foredrag varer 1-2 timer og tager altid afsæt i et interview, hvor vi afdækker jeres forventninger og konkrete interesse i emnet, så vi foredraget kan drage paralleller til netop jeres hverdag.


Temaet kan også tages op som halv- eller heldagsworkshop, hvor du og dine kollegaer får arbejdet i dybden med emnet og står tilbage med konkrete handlingspunkter der giver jer det bedste afsæt for øget trivsel og bedre resultater i organisationen.

 


 

Ring på 26256999 eller udfyld denne formular og bliv kontaktet vedr. "Optimér kommunikation og samarbejde i organisationen"
arrow&v

1000 tak for din henvendelse.
Vi glæder os til at kontakte dig.

bottom of page