top of page

DET ER MIN PASSION AT GUIDE 
LEDERE OG VIRKSOMHEDER TIL AT

OPNÅ BÆREDYGTIG TRIVSEL & VÆKST

GENNEM FOKUSERET ARBEJDE MED KULTUR, BRANDING & STRATEGI

EKSPERTISE

adult-business-businessmen-1056561.jpg
KULTUR

Har I en stærk virksomhedskultur som alle aktivt tager del i og lever i hverdagen?

Det er min erfaring at en klar og tydeligt defineret kultur er en af de vigtigste elementer i en virksomheds ambition om succes - i høj grad også når det gælder tiltrækning og fastholdelse af kunder og medarbejdere

Er du nysgerrig på at høre hvordan en proces kan hjælpe dig til mere succes? 

 

"Din kultur er dit brand"

ads-architecture-buildings-802024.jpg
BRANDING

Branding er ikke kun et spørgsmål om buskaber og medievalg. Det er i høj grad et udtryk for adfærd og fortolkning af den kultur og det DNA der er fundamentet i din virksomhed. 

Jeg hjælper virksomheder med at udvikle, implementere og eksekvere en stærk brandingplatform, der tager afsæt i medarbejdere, kunder og din oprindelige drøm for virksomheden. Med succes.

"Branding er også et spørgsmål om adfærd"

art-blue-boat-194094.jpg
STRATEGI

Analyser viser at 76% fejler når der skal implementeres strategier - primært fordi organisationen ikke er klar og har forstået meningen med forandringen. 

Ved du hvilke skibe du skal sætte i søen - og vigtigst af alt, hvordan du når sikkert i havn med dem? 

Som ekstern sparringspartner og mentor, hjælper jeg med til at sikre du når i mål med dine strategier, og at der er en klar rød tråd til dine langsigtede mål og drømme. 

Strategi handler om mennesker og mening 

SERVICES

UDVALGTE REFERENCER

OM

Med en holistisk tilgang til mennesker og virksomheder brænder jeg for at inspirere og guide ledere og virksomheder til vækst og succes i en krævende tid.

Fra mine mere end 18 års erfaring indenfor salg, marketing, ledelse og forretningsudvikling har jeg oplevet, hvordan fokus på mennesker og kultur er de vigtigste drivkræfter i bestræbelserne på at skabe en vindende organisation i udfordrende tider.

Baseret på disse erfaringer - kombineret med en dyb forståelse af kommunikation og mennesker - hjælper jeg ledere og organisationer med at opnå unikke resultater - for sig selv og deres organisation.

Vi befinder os i en tid hvor markedsudvikling og konkurrence stiller store krav til udvikling og tilpasning for både mennesker og organisationer. Her er en agil og menneskelig fokuseret kultur en nødvendighed.

 

Jeg tror på - og kan gennem mit arbejde se - at i virksomheder, hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, hvem de er og hvad de står får, der blomstrer synergi, energi og de unikke resultater.

Michael Casparij_siddende_grey_L.jpg
PROJECTS

YDELSER

1:1 SPARRING 

Skræddersyede
udviklings-forløb med afsæt i individuelle behov som leder.

Vi tager altid afsæt i din aktuelle situation og sammensætter et forløb der sikrer, at du når i mål med dit personlige lederskab og de ledelsesmæssige du måske oplever i din virksomhed.

FOREDRAG

Inspirationsforedrag er oplagte til at skubbe gang i interne processer og sætte fokus på områder der skal optimeres for at sikre fremtidens succes. 

 

Kontakt mig og hør mere om vores foredrag om:

  • Fremtidens lederskab

  • Personligt lederskab 

  • Branding

  • Customer Experience Management 

  • Adfærdsbestemt kommunikation

WORKSHOPS

Har din afdeling - eller hele virksomheden - brug for ekstern facilitering til projekter indenfor bl.a.:

 

  • Virksomhedskultur

  • Kommunikation,

  • Customer experience management

 

Workshops er en effektiv måde at få nye værktøjer, indsigt og energi i organisationen. 

FORLØB

Hvad mangler I for at nå jeres forretningsmæssige drøm? Jeg hopper ombord og hjælper jer på vej med specialudviklede moduler som matcher netop jeres behov og krav.

INSPIRATION

CONTACT

KONTAKT

Kontakt

Thanks for submitting!

Kontor

Stjernegade 13

3000 Helsingør

michael@casparij.com

+45 2625 6999

bottom of page