top of page

FREMTIDENS LEDERSKAB... DET ER NU!

- OG BLOT ET SPØRGSMÅL OM JUSTERING AF MINDSET.

"Fremtidens lederskab" er efterhånden blevet et ”buzz-word”, men kan vi vente på at der kommer en opskrift på hvad det er? Svaret er et klart NEJ, for fremtiden er NU og behovet
er at sikre ledelse der skaber bæredygtige resultater.

 

At være leder i den 4. industrielle revolution stiller helt særlige krav til den enkelte, for at kunne lykkes med vores strategier og forretningsmæssige mål. Der er et behov for at skifte mindset i vores tilgang til ledelse og motivation af vores medarbejdere. 
Med afsæt i analyser om bl.a. sammenhængene mellem ledelse, engagement og produktivitet, giver dette foredrag konkrete svar på, hvordan man som leder kan skabe en kultur og proces, der skaber bæredygtig vækst.
Foredraget et interaktivt og giver god mulighed for inddragelse af deltagerne til at behandle konkrete spørgsmål og problemstillinger hos deltagerne.


Udbytte
Efter foredraget/workshoppen står I tilbage med svarene på:
    • Hvad de primære drivere er i organisationer, der når i mål med deres strategier?
    • Hvordan I leder, talentudvikler og motiverer jeres medarbejdere til øget engagement og bedre produktivitet?
    • Hvordan I gennem adfærdsbestemt kommunikation når i mål med jeres strategier og forandringer
    

Undervisningsform:
Foredrag varer 1-2 timer og tager altid afsæt i et interview, hvor vi afdækker jeres forventninger og konkrete interesse i emnet, så vi foredraget kan drage paralleller til netop jeres hverdag.


Temaet kan også tages op som halv- eller heldagsworkshop, hvor du og dine kollegaer får arbejdet i dybden med emnet og står tilbage med konkrete handlingspunkter der giver jer det bedste afsæt for øget trivsel og bedre resultater i organisationen.
 

Ring på 26256999 eller udfyld denne formular og bliv kontaktet vedr. foredraget/workshoppen "Fremtidens lederskab"
arrow&v

1000 tak for din henvendelse.
Vi glæder os til at kontakte dig.

bottom of page