top of page
High Fives

Vil det ikke være rart at vide, præcis hvor og hvordan du skal sætte ind, for at øge arbejdsglæden blandt dine medarbejdere? 

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne tage en temperatur på dine medarbejderes trivsel efter ferien? Hvordan har de det? Hvad er status i de forskellige afdelinger og teams? Hvilke nye tiltag skal vi igangsætte for at sikre en høj arbejdsglæde og trivsel?

Jeg tror på at langt de fleste ledere vil deres medarbejdere det bedste, og at drømmen er at skabe en kultur hvor arbejdslysten er høj. Men alt for ofte forbliver det ved gode intentioner og mislykkedes initiativer, fordi der ikke er konkret viden om, HVOR og HVORDAN der skal sættes ind. 

 

Lige præcis den viden kan du få, ved løbende at lave målinger, der kommer hele vejen rundt om trivslen i jeres virksomhed. Jeg er certificeret i GAIS, der er et værktøj, som kan netop det. GAIS står for "God Arbjedslyst Indeks Score" og er et datadrevet værktøj, der understøtter arbejdslyst og dermed engagement og motivation.

GAIS certificering_Workbook_modul 1_.jpg

Arbejdslyst ser forskellig ud fra person til person, men alligevel har forskningen vist, at der især er syv faktorer, der har betydning for arbejdslysten:
 

  • Mening

  • Medbestemmelse

  • Mestring

  • Resultater

  • Ledelse

  • Kolleger

  • Balance

GAIS måler på lige præcis disse 7 faktorer og giver derved et unikt og præcist indblik i, hvor der kan optimeres noget i forhold til de 7 faktorer. Herved får vi mulighed for at prioritere vores indsatser, og sætte ind dér, hvor det er nødvendigt, og hvor vi vil gøre den største forskel for hver enkelt afdeling. For det er sjældent den samme faktor som er lige vigtig for alle afdelinger.

 

Book en samtale, og lad mig præsentere dig for en enkel proces, der vil hjælpe dig til kunne arbejde målrettet med at øge arbejdsglæden i din virksomhed.

Michael Casparij_siddende_L.jpg

Velkommen til,
mit navn er
Michael Casparij

Jeg brænder for at guide ledere og virksomheder til øget trivsel og bæredygtig vækst.

I mit arbejde med ledere og teams sætter jeg fokus på, at mennesker og kultur er de vigtigste forudsætninger for at skabe vindende organisationer. Organisationer hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, unikke kompetencer, talenter og de relationer, internt såvel som eksternt, de indgår i. Koblet med en høj grad af kommerciel forståelse har jeg hjulpet virksomheder til øget trivsel, høj energi og unikke resultater som både medarbejdere og kunder mærker.

UDVALGTE REFERENCER

3 trin der bringer dig tætter på viden om, hvordan det står til med arbejdsglæden i din afdeling og virksomhed:

01

Book en inspirationssamtale

Book en inspirationssamtale hvor vi, med afsæt i din situation, gennemgår hvordan en GAIS måling og efterfølgende sparring kan give dig konkret viden om, hvor og hvordan du skal sætte ind for at øge arbejdsglæden.

02

Opsætning af GAIS analyse og indsamling af data

Vi opsætter en GAIS måling og indsamler svar fra alle medarbejder. Data opsamles og giver konkret viden om, hvilke af de 7 faktorer der indgår i arbejdslysten, der skal handles på og hvordan. 

03

Coaching, sparring og forløb der guider jer i mål

Når vi kender jeres resultater modtager du en samlet rapport over arbejdslysten i din virksomhed/afdeling samt en konkret anbefaling til prioriterede indsatser der er lette at handle på og støtter både leder og medarbejder til en udvikling mod bedre arbejdslyst

2011_Aarsleff IMG_0162_grey_w.jpg

MÅL, FORSTÅ OG FORBEDR JERES ARBEJDSLYST

GAIS står for ”God Arbejdslyst Indeks Score” og er et datadrevet værktøj, der understøtter arbejdslyst og dermed engagement og motivation

GAIS_desktop.png
Arbejdslyst kan virke som et diffust begreb, men er i praksis noget meget konkret, man kan måle og forbedre. GAIS er baseret på omfattende forskning fra God Arbejdslyst Indeks, der systematisk undersøger de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten. Med GAIS får I overblik over, hvordan det står til med disse faktorer hos jer, og hvor I kan sætte ind for at skabe større arbejdslyst.
GAIS Logo Negativ.png
bottom of page